Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Trouwen

~ in ~

Kasteel Duurstede

Open huis voor bruidsparen

Huwelijk

Jullie eigen kasteel én eiland.

Trouwen in je eigen kasteel. Dat kan in Kasteel Duurstede. Het is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland. Dit eiland hebben jullie exclusief ter beschikking tijdens de grote dag.

Het ja-woord

Het kasteel is een officiële huwelijkslocatie. Je kunt er elkaar dus het ja-woord geven. In het kasteel kun je trouwen in de Donjon toren. Of ga voor een buitenhuwelijk op het kasteeleiland, waar de plechtigheid kan plaatsvinden in het romantische prieel. 

 

Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk Huwelijk

Binnen en buiten

Het kasteel heeft verschillende gewelfde zalen met een rustiek en stijlvol interieur. En buiten heb je de beschikking over een ruim, zonnig en deels overdekt terras met uitzicht op de gracht. Een romantisch decor dat zeer geschikt is voor een prachtige bruidsreportage. Je kunt dus alle kanten op, of je gezelschap nu groot of klein is. 

Receptie, diner en feest

Of je nu gaat voor een ontspannen borrel of een bruidstaart met champagnetoost. Je informeel wilt eten met de gasten tijdens een buffet of barbecue of juist kiest voor een uitgeserveerd diner. En afsluit met een rustige receptie of je gasten trakteert op een spetterend feest met dj of band; in Kasteel Duurstede kun je jullie dag helemaal zo inrichten als bij jullie past. 

Huwelijksvoltrekking

Een datum voor de officiële huwelijksvoltrekking kun je alleen bespreken bij de gemeente Wijk bij Duurstede (afdeling burgerzaken, telefoon 0343 - 595595). De gemeente gaat ook over de kosten van de huwelijksvoltrekking. Bij de kosten die de gemeente hanteert voor de ceremonie, is één uur huur van de trouwzaal in de Donjontoren inbegrepen. 

Alle zorgen uit handen

Staat de afspraak voor jullie burgerlijk huwelijk? Dan helpen onze weddingadviseurs jullie graag om de huwelijksdag verder naar jullie wens in te vullen. We inspireren je met leuke voorbeelden uit eerdere huwelijken die we verzorgden en geven je praktische tips die je dag nét even ontspannender maken. Wanneer alles goed is doorgesproken, nemen we jullie alle verdere zorgen uit handen. Zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van het moment suprême.

 

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.