Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Best Wedding Deal

~ een sprookjesachtig kasteel als trouwlocatie ~

Arrangement voor een complete huwelijksdag

Kasteel Duurstede introduceert een speciale Best Wedding Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een complete huwelijksdag op één locatie voor slechts €6.250,00!

Trouwceremonie

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een correcte trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie.

Receptie en diner

Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Feestavond

Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon. Optioneel is er de mogelijkheid tot het serveren van een late night snack.

Inhoud:

• Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten (inclusief bruidspaar)
• Locatiehuur gehele dag
• Personeel
• Ceremonie opstelling
• Prosecco en bruidstaartservice
• Dinerbuffet
• Onbeperkt binnenlands drankenarrangement tijdens diner en feestavond
• Hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s. Vraag naar de voorwaarden.

Reviews van onze gasten

- Joyce van Dam - Lammertink -

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Esther -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.