Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Hiervoor kiezen bruidsparen voor Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede staat in de top 10 van populairste trouwlocaties van Nederland, zo meldde Toptrouwlocaties.nl onlangs. Hoe dat komt? Bruidsparen die jullie voorgingen geven 3 redenen waarom dit dé perfecte locatie is voor een droombruiloft!

Op en top romantiek
Natuurlijk spreken de ‘middeleeuwse looks’ van het kasteel tot de verbeelding. Een gracht, ophaalbrug, binnenplaats met uitzicht over de gracht, keuze uit een kasteelzaal of buitenprieel voor het ja-woord; romantischer wordt het niet! “Dit is de perfecte locatie voor een sprookjesbruiloft”, vindt Elsie. Het kasteeleiland heeft iets mystieks en dat zorgde voor een prachtige setting voor onze droombruiloft.

De hele dag op een eigen kasteeleiland.
Het kasteeleiland is tijdens de grote dag helemaal van jullie. Van de ceremonie tot diner en van de receptie tot het feest; je hoeft niet meer te reizen. Wel zo relaxt! “Het is zo gaaf, een kasteel op een eiland. Je zit tijdens de bruiloft echt in je eigen romantische wereldje”, weet Joyce uit ervaring. 

Onbezorgde voorbereiding en dag
Trouwen kan best spannend zijn. Gelukkig kan je terugvallen op een ervaren team. De organisatie denkt in de voorbereiding graag met je mee over hoe jullie dag onvergetelijk en uniek wordt. De ervaring die zijn hebben met het organiseren van bruiloften is daarbij erg fijn. Tijdens de dag zelf zorgen ze samen met de ceremoniemeesters dat jullie onbezorgd kunnen genieten. Dat is ook de ervaring van Maaike. “Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en maakte ons huwelijk tot een fantastische dag die op rolletjes liep.”

Willen jullie eens komen kijken op Kasteel Duurstede? Kom dan naar ons open huis voor toekomstige bruidsparen, tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in Kasteel Duurstede? Neem contact op!

Neem contact op

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -