Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘Dit kasteel is een pareltje’

Voor een executive meeting van een groot ICT-bedrijf in de regio Utrecht kreeg 3MEvents de taak om een geschikte vergaderplek te vinden. De opdracht: een locatie met klasse en uitstraling.

,,Ik kreeg in diezelfde periode toevallig een nieuwsbrief binnen van Kasteel Duurstede over de recente verbouwing’’, vertelt Laura Verheijen, eigenaar van 3MEvents. ,,Kort daarop ben ik samen met mijn opdrachtgever gaan kijken. De eerste indruk was meteen goed. Het kasteel sloot aan bij de wensen van de klant, die een locatie wilde die qua stijl en ambiance paste bij de meeting die hij voor ogen had.’’

Op een zonnige dag in juni werden de gasten ontvangen met koffie en petit fours, waarna het gezelschap op de vierde verdieping vergaderde tijdens het plenaire 
gedeelte. Na de borrel werden de eerste twee gangen van het walking diner buiten geserveerd.

Omdat het gezelschap uit louter mannelijke gasten bestond, stelde Laura op verzoek van haar opdrachtgever zelf een menu samen uit de gerechten van de bestaande kaart. ,,Dat werd flexibel opgepakt en de kwaliteit van het eten was ook echt perfect. We hadden ook nog eens geluk met het weer en konden maximaal genieten van de buitenruimte. Dit kasteel is echt een pareltje.’’

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -