Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Arrangement voor een complete huwelijksdag

Het kasteel helemaal voor jullie zelf op jullie huwelijksdag? Met de Best Wedding Deal van Kasteel Duurstede is dat nu super aantrekkelijk. Ontdek dit arrangement voor een complete huwelijksdag voor slechts €6.250,00!

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat in de sfeervolle trouwzaal. Na het ja-woord is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. 

Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chefkok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na het diner vieren jullie op grootse wijze feest. Natuurlijk met drankjes, nootjes, zoute kookjes en een koude en warme bittergarnituur. Optioneel is er de mogelijkheid om je gasten een late night snack te serveren.

Meer weten?

Neem contact op via 088 - 000 15 10 of kom naar ons Open Huis voor bruidsparen.


Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -