Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede vormt het decor van Beelden van Steen.

In de Donjon en op het kasteeleiland zijn tijdens deze expositie beelden in diverse steensoorten te zien, zoals Albast, Marmer, Travertijn en Graniet. De beeldhouwster benadrukt in abstracte vormen het eigen karakter van de steen en voegt daar op een eigen subtiele manier cultuur aan toe. Cultuur die aansluit bij een eeuwenoude vormentaal en fijn past in de middeleeuwse omgeving van het kasteel. Deze expositie, ontstaan in samenwerking met Jos Soons van Galerie Article ten behoeve van DE KunstStad, is tot oktober te bezoeken op zondag van 13 tot 17 uur. Kijk voor overige data op KasteelDuurstede.nl.

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -