Direct contact  Bel 088 - 000 15 10

"Het was onze beste keuze ooit hier te trouwen"

Het pittoreske Wijk bij Duurstede sprak Ricardo en Ryanne direct aan. Toen ze het middeleeuwse kasteel zagen, waren ze helemaal verkocht. “Dit moest onze trouwlocatie worden!”

Eind oktober wachtte de bruidegom zijn aanstaande vrouw op bij de ophaalbrug van het kasteel, die romantisch versierd was met witte rozen. “Het was een prachtig moment om haar aan te zien komen.”
Nadat ook de daggasten waren gearriveerd, kon de plechtigheid beginnen. Daarvoor hadden Ricardo en Ryanne een verrassing in petto voor hun gasten. De ringen werden namelijk gebracht door een roofvogel. “Dat was ontzettend gaaf! Echt een aanrader voor bruidsparen.”
Na een ontspannen barbecue sloot het stel de dag af met een spetterend feest. “We hadden een zaal waar je lekker kon dansen, maar ook een ruimte waar je kon ontspannen of kletsen. Ideaal, en Kasteel Duurstede had alles tot in de puntjes geregeld!”
Het stel blikt dan ook tevreden terug op hun grote dag. “De geschiedenis van het kasteel en de sfeer en entourage maakten dit voor ons de perfecte locatie. Het was onze beste keuze ooit om hier te trouwen.”

Rico

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther du Pon -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -