Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

IT-bedrijf praat klanten bij in Kasteel Duurstede

De ontwikkelingen in de it-sector gaan razendsnel. Internationaal IT-bedrijf NetApp besloot daarom de klant bij te praten via een zogenoemde ‘midyear tech-update’. Deze vond onlangs plaats in Kasteel Duurstede.

Het wereldwijd opererende bedrijf NetApp is gespecialiseerd in het efficiënter maken van datacenters van klanten. Dit levert grote kostenbesparingen op, maar dan moet de klant wel weten wat zoal mogelijk is.

,,Daarom werden de medewerkers en klanten van NetApp in één dag bijgepraat over alle nieuwe snufjes van het afgelopen half jaar”, vertelt organisator Laura de Haas, van marketing- en evenementenbureau Jibe! Group. Zij organiseren veel bedrijfsactiviteiten en stelde de dag samen voor NetApp.

Ondanks de ruime ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen, was het voor De Haas de eerste keer dat zij neerstreek in Kasteel Duurstede. ,,We zochten op korte termijn een centrale locatie in de regio Utrecht en konden onverwacht nog hier terecht. Het is weer een keer wat anders dan bijvoorbeeld een hotel. De aanwezigen waren dan ook erg onder de indruk.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -