Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

'Grote pré: je kunt zowel binnen als buiten trouwen'

In de dagen voor hun bruiloft houden veel bruidsparen de weersvoorspellingen goed in de gaten. Remco en Merel hadden daar geen last van. “Je kunt bij Kasteel Duurstede zowel binnen als buiten trouwen, eten en drinken, én feesten. Wat het weer ook doet.”

Het was één van de redenen waarom Remco en Merel voor Kasteel Duurstede kozen. “Uiteindelijk was het een prachtige dag en hebben we de ceremonie in de kasteeltuin gehouden. Heel bijzonder. Had het toch geregend, dan verplaats je de bruiloft met hetzelfde gemak naar binnen. Het kan allemaal”, vertelt Remco.

“Merel komt ook uit Wijk bij Duurstede, dus het kasteel stond vooraf al hoog op ons lijstje. We hebben een aantal locaties met elkaar vergeleken, maar Kasteel Duurstede heeft gewoon alles wat je zoekt. Sowieso is je eigen middeleeuwse kasteel voor een dag natuurlijk een mooi plaatje, maar het was qua prijs-kwaliteitverhouding ook heel interessant.” 

Remco en Merel kijken met veel plezier terug op hun bruiloft. “Het was heel ontspannen. Alles was goed geregeld, dus we hebben totaal geen stress gehad. Het was een topfeestje.

bruidspaar-remko-en-merel

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -