Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Organiseer je nieuwjaarsreceptie

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het nieuwe jaar goed beginnen? Dit is hét moment om jouw nieuwjaarsreceptie te organiseren in een eigen kasteel. 

Begin het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken natuurlijk ook. Begin daarom op tijd met het organiseren van je nieuwjaarsreceptie en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een nieuwjaarsreceptie is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar komend jaar. Of je je nieuwjaarsreceptie nu met collega's en/of met relaties viert, in een eigen kasteel wordt het sowieso sfeervol!

Start het nieuwe jaar goed!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de nieuwjaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo voorzie jij het nieuwe jaar direct van een boost! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement, en denken graag mee over de perfecte invulling van jullie dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Neem contact op

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -