Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Meester en juf in het huwelijksbootje

Meester Hans Sterkenboom en juf Anneke van den Bergh gaven elkaar onlangs het ja-woord. En dat was voor hun leerlingen bijna net zo bijzonder als voor het bruidspaar zelf!

Hans en Anneke kozen namelijk voor een leerlingenfeest in hun woonplaats, gecombineerd met een kasteelbruiloft voor henzelf.

,,Hans wilde graag in een kasteel te trouwen, maar in de omgeving van onze woonplaats Velsen-Noord konden we geen mooie locatie vinden”, vertelt Anneke. ,,Alleen een wat vervallen slot, omringd door nieuwbouw. Al googelend kwamen we Kasteel Duurstede tegen en dat was precies wat we zochten. Zo ontstond het idee om na het burgerlijk huwelijk en het leerlingenfeest bij ons in de buurt, voor de rest van de bruiloft uit te wijken naar Wijk bij Duurstede. Centraal in het land, dus ook ideaal voor onze gasten.”

Nadat een bezoekje aan het kasteeleiland waren Hans en Anneke helemaal om. ,,Kasteel Duurstede is zó ontzettend mooi. Ook verliep het contact heel prettig. De mensen daar zijn bijzonder attent en je hebt één aanspreekpunt die je goed leert kennen. Hoeveel vragen we ook stelden, we kregen altijd snel en duidelijk antwoord. Het was een hele gave dag!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -