Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Meisjesdroom komt uit met ontspannen kasteelbruiloft

Mooie plekjes genoeg in Amsterdam, maar Nicole Bakker en Matthew Lens wilden per sé in een kasteel trouwen. Dus kwamen ze naar Wijk bij Duurstede!

,,Trouwen in een kasteel is toch een beetje een meisjesdroom”, vertelt Nicole. ,,Op internet kwam ik Kasteel Duurstede tegen. Na een eerste bezoek waren wij meteen verliefd. Het ziet er van binnen én buiten geweldig uit.”

Nicole en Matthew begonnen hun huwelijksdag met een ceremonie in het prieel. ,,Ik kwam daar aanlopen met mijn vader. De daggasten hadden me tot die tijd nog niet gezien, dus dat was een bijzonder moment.” Na het ja-woord volgde een receptie op de binnenplaats van het kasteel, met taart en prosecco en even later een barbecue. Lekker ontspannen en informeel, zoals Nicole en Matthew graag wilden.

Maar een huwelijksdag is natuurlijk niet compleet zonder feest. Zo’n 140 gasten - familieleden, collega’s en vrienden - dansten tot in de late uurtjes met het Amsterdamse stel mee in de kasteeltoren. Hoewel de wittebroodsweken inmiddels voorbij zijn, denkt het stel nog regelmatig terug aan de grote dag. ,,Het was super mooi en we hebben heel veel positieve reacties gekregen!”

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -