Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘Onze bruiloft was van begin tot eind geweldig’

Peter van Goor en Nicoline Correljé leerden elkaar 29 jaar geleden kennen tijdens een wintersportvakantie. Het stel gaf elkaar daarom onlangs ook onder soortgelijke omstandigheden het ja-woord.

,,Het was vrieskoud, de vuurkorven stonden aan, overal brandden kaarsen. Super romantisch”, blikt Nicoline terug. ,,En Kasteel Duurstede is natuurlijk een schitterende locatie, met een heel sfeervolle inrichting. Toen we er de eerste keer kwamen, waren we meteen verkocht.” 

Foto: Jan Rijnders fotografie


De dag zelf? Die vloog voorbij. Na een persoonlijke ceremonie in de Donjon, geleid door een goede vriendin van de bruid, verhuisde het gezelschap naar de kasteeltoren, waar de verschillende verdiepingen optimaal werden benut. ,,De dansvloer was op de begane grond, op de eerste verdieping hadden we een loungeruimte waar je lekker kon bijpraten en waar we ook de weddingborrel met taart na de ceremonie hadden. En we hebben bovenin de toren gedineerd.”

Nog altijd is het bruidspaar razend enthousiast over het verloop van hun huwelijksdag. ,,Het was van begin tot eind geweldig. Onze band, Carrousel The Party Edition, was fantastisch. En de bediening trouwens ook. Het personeel was vriendelijk en vooral heel oplettend. Als iemand ging speechen, dachten ze er bijvoorbeeld aan om de spoelkraan uit te zetten. Het zijn misschien kleine dingetjes, maar die maken wel het verschil. Ik wist niet dat het nog bestond!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -