Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

,,Onze gasten keken hun ogen uit”

Stiekem hoopt ieder bruidspaar dat hun gasten nog wekenlang napraten over hun huwelijksdag. Met een kasteel als trouwlocatie zit dat wel goed!

Dat is althans de ervaring van Tiemen en Iris van Tilburg. Zij gaven elkaar het jawoord in Kasteel Duurstede. ,,We hebben wel honderd keer gehoord hoe prachtig de locatie is. Voor ons natuurlijk geen verrassing, maar de meeste gasten keken hun ogen uit.”

Het stel genoot intens van hun 
huwelijksdag, mede dankzij het mooie weer. ,,Daardoor konden we lekker buiten zitten en dat maakt de locatie nog veel mooier”, aldus Iris.Die ervaring delen Pim en Eveline Lubbers. 
,,Wij hebben een super bruiloft gehad”blikt het bruidspaar terug. ,,Veel van onze gasten hadden nog nooit van Kasteel Duurstede gehoord, dit maakte het extra leuk. Iedereen was laaiend enthousiast over de locatie!”

Ook over de bediening en de catering is het stel zeer te spreken. ,,Het diner was om je vingers bij af te likken en het personeel vriendelijk en behulpzaam. We hebben zo ontzettend genoten. Kortom: een hele dikke tien!”

Kasteel Duurstede is een officiële huwelijkslocatie. Je kunt er elkaar dus het ja-woord geven. In het kasteel hebben jullie daarvoor de keuze uit twee trouwzalen én een romantisch prieel. De zalen van het kasteel en het terras op de binnenplaats lenen zich vervolgens voor een prachtig feest.

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -