Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Annemarie & Arjan: ‘Het was echt een bruiloft-op-maat’

Misschien is ze wel over-romantisch, bekent ze, maar op je trouwdag mag dat. Van jongs af aan droomde Annemarie van Driel-Geeraths van een sprookjeshuwelijk in een kasteel. En in Kasteel Duurstede ging die droom in vervulling.

Een week van tevoren zei Annemarie’s vader nog: zet het trouwen in de kasteeltuin maar uit je hoofd, er is regen voorspeld. Op de dag zelf bleek er goed nieuws te zijn: het blijft droog! Annemarie en Arjan konden daardoor toch trouwen in het prieel van Kasteel Duurstede. Een goed begin van een prachtige dag. ,,Alles verliep precies zoals we wilden”, vertelt Annemarie enthousiast. ,,Van de fotoshoot met onze fotograaf Bertina Bartlett, wat een superresultaat opleverde, tot het ontroerende verhaal van onze zelf ingeschakelde trouwambtenaar Simone Beijer. Zelfs het loslaten van duiven, wat ik altijd al wilde, kregen we onverwacht cadeau van familie.” 

Dat Kasteel Duurstede de mogelijkheid biedt om je bruiloft van A tot Z aan te passen aan je eigen wensen was voor Annemarie en Arjan heel belangrijk. ,,In het kasteel kan dat gelukkig. Zelfs het diner wordt helemaal aan je eigen smaak aangepast. Het was gewoon een bruiloftop- maat. Een echte sprookjesdag.”

 

Foto: Bertina Bartlett - Bemind Fotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -