Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

,,Kasteel nu nog romantischer om te trouwen” 

Huwelijksdag Mark & Sanne

Een huwelijk is het onbetwiste toppunt van romantiek. En bij een romantische dag hoort een dito locatie. Mark van den Aardweg en Sanne van Greevenbroek vonden die in Kasteel Duurstede.

,,We hebben altijd al een voorliefde voor kastelen gehad”, vertelt Sanne van den Aardweg. ,,Maar toen ons oog op Kasteel Duurstede viel, waren we meteen verkocht. Het is robuust, maar ook sfeervol en romantisch. En we konden onze hele trouwdag op één locatie vieren.” 

Het bruidspaar is niet onbekend met Kasteel Duurstede, maar was er nog niet geweest sinds de verbouwing. ,,De locatie is nog mooier en romantischer geworden. We waren enorm onder de indruk van de sfeer waarin het kasteel is gehuld. Het heeft een mooie eenduidige stijl en het is lichter geworden. De gecreëerde lounge op de derde verdieping is een mooie aanvulling en de nieuwe trouwzaal is ook fantastisch. De locatie in de donjon is praktischer voor oudere personen en heel intiem.”

Maar het mooiste vond het 
bruidspaar de locatie zelf. ,,Je eigen eiland met kasteel voor een dag. Dat is toch heel bijzonder!”

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -