Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Bruiloft met persoonlijk tintje in Kasteel Duurstede

Chantal en Jos Verspaget trouwden afgelopen april. Chantal is een geboren en getogen Wijkse. Het stel wilde een persoonlijke bruiloft.  En waar kun je dan beter trouwen dan in Kasteel Duurstede?

“Kasteel Duurstede is een kenmerkend gebouw in de omgeving, dat prachtig in ere is hersteld”, licht het bruidspaar toe. “Het kasteel heeft meerdere etages, leuk voor de verschillende onderdelen van je dag. Prettig is dat je een eigen draai aan je dag geeft. Bij de voorbereidingen werden we goed begeleid door de organisatie. Alles werd tot ver achter de komma uitgewerkt. Je krijgt advies van vakbekwame mensen, maar zit zelf achter het stuur."

"Ook wijzigingen tot vlak voor de bruiloft waren geen probleem. Fijn, want je kunt het maar één keer goed doen. En goed was het. We kregen leuke reacties over de prachtige locatie en de verzorging. De medewerkers waren enorm attent en alert, en hadden bijzonder oog voor de kinderen."

"Alle puzzelstukjes vielen perfect in elkaar. Van het kasteel tot de lekkere bruidstaart door Bakkerij Lakerveld, de prachtige bloemen van Hans Ganzeman en de warme woorden van babs Hans Oldenboom. Het had een heel persoonlijk, lokaal tintje.”

 

bruidspaar-verspaget
Foto: La Luz Fotografie 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -