Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Wouter en Carla: ,,Alles kon. Dat relaxte is erg fijn.”

Na dertien jaar verkering besloten Wouter Holwerda en Carla Scheffer te gaan trouwen. ,,Omdat onze woonplaats Almere niet bepaald pittoresk te noemen is, gingen we op zoek naar een meer sfeervolle trouwlocatie. Online kwamen we Kasteel Duurstede tegen en die vonden we fantastisch.”

Niet alleen omdat het kasteel een romantisch decor is voor een bruiloft, maar vooral ook vanwege de vele mogelijkheden. ,,Alles kon”, vertelt Carla. ,,Je kon binnen trouwen, of buiten. En mocht je je bedenken dan konden we tien minuten van tevoren nog het programma omgooien. Geen probleem. Dat relaxte sfeertje vonden we heel erg fijn.”

Op hun grote dag hadden Carla en Wouter geluk met het weer, dus het programma bleef onveranderd. Na een prachtige ceremonie in het prieel naast het kasteel vertrok het gezelschap naar binnen voor de borrel ,,In plaats van een groot feest ‘s avonds, hebben we onze “avondgasten” ‘s middags uitgenodigd voor een uitgebreide borrel. Met taart-en-toostmoment natuurlijk. Het fijne daarvan vonden we dat we de dag heel intiem en relaxt konden afsluiten met een diner met onze familie. Erg speciaal.”

 Foto: Michael Brown Photography

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -