Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘De locatie was voor onze gasten nog een verrassing’

Een intieme bruiloft. Dat hadden Chantal Sterk en Gert-Jan Koekkoek in gedachten toen ze plannen gingen maken voor hun grote dag. Hun keuze viel op Kasteel Duurstede. En dat hielden ze tot op de dag zelf geheim voor de daggasten! 

De genodigden werden per bus vlak bij Kasteel Duurstede afgezet, vertelt Chantal. Na een korte wandeling door het bos kwamen ze bij het kasteel uit. ,,Iedereen was onder de indruk van de locatie. Maar eigenlijk was de hele dag één grote belevenis. Dat kwam mede door de prachtige omgeving én doordat we gebruikmaakten van de verschillende verdiepingen in het kasteel. Elke nieuwe ruimte bracht een nieuwe verrassing.’’ De ceremonie vond plaats in de trouwzaal van de Donjontoren. Aansluitend sneden Chantal en Gert-Jan de bruidstaart aan en werd er met de gasten getoost op het huwelijk. Daarna verhuisde het gezelschap voor het diner naar de hoogste verdieping van de kasteeltoren. De avond werd een etage lager afgesloten met een feest waar volop gedanst werd. 

,,Het trapje-op-trapje-af gaf heel veel sfeer en gezelligheid aan de dag. We hebben daar veel positieve reacties op gekregen. Ook voor oudere mensen was het goed te doen. Bovendien was het personeel van Kasteel Duurstede heel attent. Ze hadden oog voor onze wensen en die van de gasten. Je merkt dat ze er echt alles aan doen om de mooiste dag van je leven te realiseren.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -