Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Cultuurfestival in Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is zondag 9 april het decor van een groot cultuurfestival. Die dag wordt Dirck van Baburen geëerd met onder meer een expositie, lezingen, muziek, toneel, demonstratie en workshops.

Bovendien onthullen staatssecretaris Sander Dekker en burgemeester Tjapko Poppens een mysterieus schilderij. De Wijkse kunstschilder speelde een belangrijke rol in de Nederlandse kunstgeschiedenis. Met zijn realistische stijl en fascinerende spel tussen licht en donker, legde hij de basis waarop Hollandse meesters als Rembrandt en Vermeer verder borduurden.

Dat moet je als inwoner van Wijk bij Duurstede gezien hebben. Bovendien kun je op het kasteelterras die dag genieten van een lekkere lunch, hapje of drankje.

Cultuurfestival

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -