Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Wil jij een sprookjesachtige bruiloft? Dan kom je al snel uit bij een oud kasteel of romantisch landhuis uit. Plekken vol karakter, met vaak ook een groot landgoed eromheen. Alle rust en ruimte dus voor jullie grote dag. Bovendien kun je er jullie hele bruiloft doorbrengen. We nemen je mee naar twee van zulke bijzondere plekken in het midden van ons land!

Kasteel Duurstede: eeuwige trouw op jullie eigen kasteeleiland
Een van de mooiste middeleeuwse kastelen van ons land vind je in Wijk bij Duurstede. Je parkeert er jullie trouwauto voor de ophaalbrug, waarna je over de slotgracht naar de binnenplaats loopt. Metersdikke muren, twee indrukwekkende torens, een intiem prieel waar je met uitzocht over de slotgracht en het omliggende bos elkaar het jawoord geeft. Deze plek is magisch! Tijdens jullie grote dag heb je het kasteeleiland helemaal voor jezelf. Dus tussen de vuurkorven, dineer de top van de Bourgondische toren (met waanzinnig uitzicht!) en feest tot in de late uurtjes in jullie eigen kasteel!


Kasteel De Schaffelaar: romantisch met een klassiek tintje
Zoeken jullie een historische plek met een klassiek romantisch tintje? Dan verdient Kasteel De Schaffelaar een plekje op jullie locatieshortlist. Je komt via een statige oprijlaan aan bij dit landhuis, dat is gebouwd in 1852. Drie treetjes het bordes op en dan zwaaien de hoge kasteeldeuren voor je open. Daarachter vind je verschillende salons en zalen. Onze favoriet? De Baron van Nagellzaal, met zijn reusachtige kroonluchter en fonkelende sterrenplafond. Een openingsdans op deze plek vergeet je nooit meer… Fijne bonus van dit landhuis: je kunt ook de omliggende kasteeltuin gebruiken, bijvoorbeeld voor een borrel of natuurlijk de fotoshoot! 

Ontdek deze historische trouwlocaties tijdens de Open Dag 
Je hebt nu een eerste indruk van deze twee indrukwekkende historische locaties, ieder met een eigen karakter. Om een goede keuze te maken, nodigen we je graag uit voor een locatiebezoek. Beide kastelen organiseren een aantal keer per jaar een Open Dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Deze dag kun je zelf rustig rondkijken op de locaties en al jullie vragen stellen aan onze weddingadviseur die de locaties door en door kent. Benieuwd naar de eerstvolgende open dag? Check dan vooral even kasteelduurstede.nl en/of kasteeldeschaffelaar.nl.


Of stel direct online een offerte voor jouw bruiloft samen
Weet je al zeker dat je in één van deze sprookjesachtige locaties wilt trouwen? Dan kun je op nextvenue.nl zelf online de offerte voor jouw bruiloft samenstellen. Je maakt stapsgewijs keuzes, bijvoorbeeld over wat je jullie gasten wilt serveren. En krijgt direct inzicht in de kosten van jullie huwelijksdag. Super gemakkelijk, volledig transparant!

Check hier hoe het werkt
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -