Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘Ridders’ vieren feest in het kasteel

Als je bedrijf Ridder heet, is een kasteel natuurlijk de ultieme locatie voor een bedrijfsfeest.

Zo kwam het dat in maart tientallen medewerkers van het Harderwijkse bedrijf met hun partners afreisden naar Wijk bij Duurstede. “We werden op de binnenplaats ontvangen met een drankje, terwijl een troubadour en butler een korte act deden”, vertelt medeorganisator Jeroen van Hooren. “Daarna gingen we naar de kasteeltoren, waar het buffet klaar stond.”

De avond werd afgesloten met een muzikaal feestje, op gang gebracht door de dj. “Wie liever in een rustigere omgeving wilde bijpraten, kon terecht op de derde en vierde verdieping van de toren. Daar trad ook een goochelaar op.”

Omdat de bus die de groep terugbracht onderweg vertraagd was, duurde het feest uiteindelijk een uur langer dan gepland. “Het team van Kasteel Duurstede was daar heel flexibel in”, blikt Van Hooren terug. “Wat me ook opviel is dat ze werken met een draaiboek. Dat vond ik een plus.  je weet daardoor waar je aan toe bent.”

De Ridder Groep in Harderwijk is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is en vestigingen heeft in Nederland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Canada en China. De ‘ridders’ ontwikkelen elektromechanische aandrijvingen voor de agrarische markt en ERP-software voor de maakindustrie. Jaarlijks organiseert het bedrijf bijeenkomsten om medewerkers en hun partners te bedanken voor hun bijdrage aan de groei van het bedrijf

 

Duurstede.

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -