Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

De winterbruiloft van Joost en Willianne

Joost en Willianne waren op zoek naar een romantische trouwlocatie. “Toen we Kasteel Duurstede zagen, wisten we het zeker, we waren op slag verliefd.”

“Na de huwelijksvoltrekking in de Donjontoren en het taart-en-toost-moment zijn we met onze gasten naar de nabijgelegen Grote Kerk gewandeld voor de kerkelijke ceremonie”, vertelt Willianne. Daar voegde nog eens ruim 200 man zich bij het gezelschap.

“Joost en ik hebben allebei een moeilijke periode achter de rug. We kozen bewust voor een intieme bruiloft, maar om die reden waren er veel mensen die deze mooie dag met ons mee wilden vieren. Hen wil je de gelegenheid geven om je te feliciteren. Daarom hadden we een receptie in het kasteel, waar we na de kerk met het hele gezelschap weer naartoe zijn gelopen."

Foto: Luther Fotografie

De mensen van Kasteel Duurstede hadden overal vuurkorven neergezet en glühwein en warme chocolademelk geregeld voor op het binnenplein. Het zag er echt fanastisch uit, een middeleeuws kasteel aangekleed met vuurkorven en winterse weer, het was een sprookje. Ondanks de koude winterse temperaturen buiten bleef het nog lang gezellig buiten.

Het bruidspaar sloot de dag af met een heerlijk diner. “De sfeer was echt fantastisch. Heel ongedwongen en relaxt. Alles kon! Niets was teveel gevraagd. We zochten iets dat bij ons paste en het kasteel was perfect.” 

Meer informatie over een winterbruiloft in Kasteel Duurstede?

Neem contact op
Bezoek de volgende open dag

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -