Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Droom komt uit in Kasteel Duurstede

,,Kasteel Duurstede is zo’n idyllisch plekje, daar wilde ik óf ten huwelijk gevraagd worden, óf trouwen”, vertelt Sharon Breeschooten-Geurts. Het werd dat laatste. Onlangs stapten Sharon en Tim er in het huwelijksbootje.

De dag van Tim en Sharon begon zoals je dat weleens in een film ziet. Vol verwachting wachtten de gasten in het prieel op de komst van het bruidspaar. Zelfs vader Geurts had de bruid nog niet gezien tot het moment waarop hij haar naar het altaar mocht begeleiden.

Feest

,,Dat was een bijzonder begin van de dag”vertelt Sharon. ,,Het kasteel past perfect bij de sfeer van een huwelijksdag. Met de mooie kasteeltuin waar we ons taart- en toostmoment hebben gehad en de kasteeltoren, waarin we ‘s avonds tot in de late uurtjes hebben gedanst. Het was helemaal top.” 

Over het personeel van Kasteel Duurstede is het jonge echtpaar erg tevreden. ,,Het waren net ninja’s. Je had niet door dat ze er waren tot je ze nodig had. Dan stonden ze meteen bij je”, lacht Sharon. Niet alleen de bediening, maar ook het eten zelf viel in de smaak. ,,Het barbecuebuffet was fantastisch. Zelfs de moeilijke eters waren onder de indruk. Voor mij was vooral het toetjesbuffet de hemel. Ik heb nog nooit zoveel lekkere toetjes bij elkaar gezien.” 

Foto's: Elizabeth Fotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -