Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Dubbel kasteelfeest in middeleeuwse sferen

Twee zestigste verjaardagen en een 25-jarig huwelijk: dat moet gevierd worden vonden Wil Bisschops, haar partner en een bevriend echtpaar. De twee stellen besloten daarom tot een gezamenlijk feest in Kasteel Duurstede. 

,,Als je in Wijk bij Duurstede een feest wilt organiseren, is er natuurlijk geen mooiere locatie”, vertelt Wil Bisschops. ,,Onze gasten vonden het heel bijzonder, zo’n oud kasteel. Ze gingen ook echt op onderzoek uit. Overal even kijken. Daar leent het gebouw zich ook voor, met alle verdiepingen, je blijft in beweging.” Om helemaal in de sfeer van het kasteel te blijven waren er middeleeuwse kostuums gehuurd, waarmee de gasten op de foto konden. ,,Mensen konden even lekker gek doen. Onze kinderen hebben polaroidfoto’s gemaakt die zijn samengevoegd tot een soort gastenboek. Een leuke herinnering.” 

Hoewel een feest met 200 gasten een hele onderneming is, zijn beide stellen meer dan tevreden, aldus Bisschops. ,,Ik kan niet anders zeggen. De contacten met de locatie waren goed en ook van de gasten hebben we enkel positieve geluiden gehoord. Onze gasten waren verrast door de romantische belichting van het kasteel.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -