Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

DuPont: roofvogelshow bij het kasteel was een groot succes

Schermen, boogschieten en een indrukwekkende roofvogelshow. Het personeel van DuPont Industrial Biosciences reisde af naar Kasteel Duurstede voor een gezellige en ontspannende personeelsdag.

De industriële biotechnologie-tak van DuPont werkt aan innovatieve, wetenschappelijke oplossingen om aan de wereldvraag naar voedsel, brandstof en materialen te voldoen, zonder het milieu te belasten. Eens per jaar komen de vestigingen in Leiden en Wageningen bij elkaar voor een personeelsdag vol activiteiten, die wordt afgesloten met een diner.

“Na twintig jaar bij DuPont was het voor mij een hele opgave om iets te verzinnen wat we nog niet eerder gedaan hadden”, vertelt Chris Leeflang, die de personeelsdag organiseerde. “We zochten een sfeervolle locatie, goed te bereizen vanuit de beide vestigingen, die bovendien wat extra’s kon aanbieden. Bij Kasteel Duurstede kon het allemaal.

Met name de roofvogelshow was een groot succes, door de enthousiaste presentatie en prachtige omgeving. Ook het diner viel in goede aarde. Achteraf gezien was dit één van de betere personeelsdagen die we hebben georganiseerd. Ik heb werkelijk geen klacht gehad en dat zegt wat met ruim honderd man.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -