Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kerstdiner

Een sprookjesachtig kerstdiner in het kasteel

Wil je jouw medewerkers bedanken voor hun inzet in 2017? Dan is een kerstdiner of kerstfeest in Kasteel Duurstede een aanrader.

Je komt over de ophaalbrug aan bij een sfeervol verlichte middeleeuwse kasteel. Op de binnenplaats serveren we je een welkomstdrankje rond de vuurkorf, waardoor de sfeer er meteen in zit.
Daarna trakteren we jou en je collega's op een sharing diner, uitgeserveerd kerstdiner of een culinair kerstbuffet in de kasteeltoren. En daarna? Lekker borrelen op de binnenplaats, een optreden van een singer-songwriter die kersthits in een nieuw jasje steekt of een swingende christmas afterparty; het kan allemaal. 
Je maakt je feest af met cadeautjes onder de kerstboom, een fotoshoot voor je medewerkers in kerststijl of bijvoorbeeld een bedrijfsquiz door een cabaretier. Kasteel Duurstede denkt graag met je mee over de mogelijkheden om jouw kerstbijeenkomst onvergetelijk te maken. Maak snel een afspraak, want rond de Kerst is het kasteel altijd snel volgeboekt.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -