Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Eerste Hulp Bij Bruiloften

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! Op dit moment genieten jullie vast volop van de verloving. Straks gaan alle voorbereidingen van de grote dag beginnen. Geen idee hoe je dit aan moet pakken? Maak je geen zorgen, wij helpen je. In dit blog voorzien wij je van de nodige eerste hulp bij jouw bruiloft.

Jullie gaan trouwen!
Jullie willen natuurlijk iedereen op de hoogte stellen van jullie verloving. Dit kun je met de wereld delen door online een berichtje te plaatsten, maar je kunt ook gaan voor een speciale aankondiging. Nodig al jullie dierbaren uit voor een feestje, tijdens dit feestje vertellen jullie het grote nieuws; suprise! Erg leuk en jullie hebben al een eerste pre-party van de bruiloft.

Stel jullie datum vast
Misschien hebben jullie al een speciale datum in gedachten. De dag dat jullie elkaar hebben ontmoet, de eerste date, of de dag van het begin van jullie relatie. Het is belangrijk om deze datum ruim van te voren vast te stellen. Veel onderdelen moeten ver van te voren geregeld zijn zoals de locatie. Door op tijd een datum vast te stellen zijn jullie zeker dat alle wensen mogelijk zijn op de gekozen datum.

Ga op zoek naar jullie droomlocatie
Natuurlijk willen jullie de bruiloft doorbrengen op de perfecte locatie. Ga bijvoorbeeld voor een sprookjesbruiloft in een Kasteel Duurstede. Er zijn enorm veel mogelijkheden, belangrijk dus om je goed te oriënteren én locaties vooraf te bezoeken tijdens een open dag. Hulp nodig bij jullie zoektocht? Onze ervaren weddingadviseurs staan klaar om jullie te helpen. Vraag om advies, wij helpen je graag op weg!

Doe inspiratie op!
De mooiste aankleding en toevoegingen maken de bruiloft helemaal af. Ga op zoek naar wat goed bij jullie past en wat jullie mooi vinden. Het is prettig om een beeld te krijgen bij wat jullie allemaal voor ogen hebben. Je kunt een moodbord op Pinterest maken, zo kunnen jullie alle ideeën en inspiratie meenemen in de voorbereidingen van de grote dag.

Kies een ceremoniemeester of weddingplanner
Er komt dus veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Het is prettig om daar hulp bij te krijgen. Je kunt kiezen voor hulp van familie of vrienden, samenwerking met een professionele ceremoniemeester of een wedding adviseur. Hij of zij heeft de nodige ervaring in huis om jullie te adviseren en ondersteunen bij de organisatie. Zo organiseren we samen de mooiste dag van jullie leven!

Benieuwd naar Kasteel Duurstede of advies nodig?

 

Neem contact op

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -