Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Feestavond Paylogic

Eind januari was Paylogic te gast in Kasteel Duurstede. Zo’n 110 medewerkers werden ontvangen met een lunch. Daarna stonden diverse workshops op het programma zoals schermen. In het kort werd de historie van het schermen behandeld, waarna er onder leiding van de maître daadwerkelijk werd geduelleerd! De strijd werd onder veel hilariteit aangegaan. Weer een andere groep ging aan de slag met een heuse cocktailworkshop. Voor ieder wat wils!

Na het bourgondisch buffet werd de avond vervolgd met een knallend feest, waarbij de DJ voor de muzikale omlijsting zorgde. Onder het genot van een puntzak friet verlieten de gasten later die avond tevreden het kasteel.

''Het feest was ontzettend geslaagd! Ik ben uitermate tevreden over hoe de dag verlopen is en wat was het fijn dat alles zo 'gestroomlijnd' verliep. Groot dank aan het personeel!'' ,aldus Bobbie Karagiannis, HR Executive bij Paylogic.

 
Paylogic biedt evenementhouders hoogstaande technische oplossingen waarmee ze volledige controle verkrijgen over kaartverkoop en toegangsmanagement. Het bedrijf is gespecialiseerd in piekverkopen en evenement-specifieke placeringsmogelijkheden. Meer informatie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -