Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Vraag om advies

Garantiefonds: altijd een passende oplossing bij calamiteiten 

Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en onderstaande drie zekerheden die het fonds biedt.

 

  1. Dekking bij bijzondere ongevallen: Geeft recht op een verplaatsing van het evenement in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van de organisator (hoofdboeker, directeur/directrice, bruidspaar).
  2. Dekking bij extreme weersinvloeden: Geeft recht op een verplaatsing van het evenement wanneer door extreme weersomstandigheden het evenement niet door kan gaan.
  3. Dekking bij een pandemie: Bij ons krijg je de garantie dat je je evenement mag verplaatsen indien je vanwege een pandemie niet meer bij elkaar kan komen.

 

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde.

En goed om te weten:

  • De dekkingsmaatregel kan eenmalig worden ingelost.
  • Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na de oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheden om je evenement te verplaatsen naar één van de 15 andere Next Venue locaties.
  • Wat betreft het risico van weersinvloeden en pandemie houden we de richtlijnen van de overheid aan.

Deze voorwaarden zijn geldig voor alle boekingen die gedaan zijn vanaf 1 april 2023. Heb je voor deze tijd een boeking gedaan? Bekijk hier de voorwaarden die voor jou gelden.

Direct contact voor vrijblijvend advies?
info@nextvenue.nl 
088 000 15 21

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -