Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Hoogste duurzaamheidskeurmerk voor Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede heeft onlangs het gouden Green Key-certificaat behaald. Het hoogst haalbare niveau van het internationale duurzaamheidskeurmerk. 

Green Key is het keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key-keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Ze gaan daarbij veel verder dan de wet voorschrijft. Echte koplopers in duurzaamheid dus.


Daar hoort Kasteel Duurstede nu ook bij. Het kasteel had al een bronzen certificaat, maar heeft dus de stap naar goud weten te zetten.

Energiebesparende maatregelen

Omdat te bereiken is flink geïnvesteerd in duurzaamheidsmaatregelen. Er kwamen kroonluchters met warme, energiezuinige verlichting. De beglazing van het kasteel is aangepast. Ook kwamen er energiezuinige ketels en watervoorzieningen voor het kasteel. En dat zijn alleen nog maar de nieuwe duurzaamheidsmaatregelen. Kasteel Duurstede gebruikte bijvoorbeeld al zoveel mogelijk biologische producten en besteedt veel aandacht aan het scheiden van afval.

Kortom: wie trouwt of een zakelijke bijeenkomst organiseert in het kasteel, kiest niet alleen voor een sfeervolle en inspirerende omgeving. Het is ook een verantwoorde keuze!

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -