Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

De bourgondische bruiloft van Henry & Marieke

Henry en Marieke hadden twee wensen voor hun bruiloft. Ze wilden graag trouwen in de buitenlucht en daarbij mocht het hun gasten aan niets ontbreken. Die wensen gingen onlangs in vervulling in Kasteel Duurstede.

Het stel gaf elkaar het ja-woord in het romantische prieel, met uitzicht op de slotgracht en de middeleeuwse kasteelmuren. Daarna vond een heerlijk diner plaats in de kasteeltoren, waarna de grote dag werd afgesloten met een spetterend feest voor alle gasten.

“We zochten voor onze bruiloft een locatie die zowel binnen als buiten prachtig is. Zo kwamen we uit bij Kasteel Duurstede. Het fijne is dat je in het kasteel meerdere zalen hebt. Op de ene verdieping konden onze gasten feest vieren, op de andere etage was een zithoek gecreëerd zodat mensen een rustig gesprek konden voeren. Er waren hapjes en drankjes in overvloed. Precies zoals we het wilden!”

Op het einde ging het nog bijna mis. Eén van de daggasten van Henry en Marieke kreeg bij vertrek autopech. “Het vervangend vervoer was al geregeld, dus het was nog een kwestie van wachten. Maar de partymanager van Kasteel Duurstede heropende gelijk de deuren om samen met onze gast binnen te wachten op het vervangend vervoer. Dat is pas écht service. En die service heeft onze dag echt compleet gemaakt!”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -