Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Het jaar 2017 op Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede blikt tevreden terug op 2017. Een jaar met maar liefst 120 bruiloften, feesten en evenementen. Klap op de vuurpijl: onze gasten waardeerden hun bezoek met gemiddeld een 8,9!

Naast alle huwelijken was Kasteel Duurstede ook het decor van talloze zakelijke evenementen van onder meer Dell, Ridder Drive Systems en Hostmanship.
Daarnaast stond Kasteel Duurstede ook diverse malen open voor het grote publiek. Zo werd het kasteel begin december omgetoverd tot Sinthuis, gaf de Highland Bigband meerdere malen een daverend optreden en opende het kasteel zijn deuren voor honderden bezoekers op Open Monumentendag.
Al met al een schitterend jaar vol met prachtige evenementen. Reden genoeg om met vertrouwen uit te kijken naar het nieuwe jaar. 
 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -