Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

High-tech symposium in eeuwenoud kasteel

Een mini-symposium over high tech mogelijkheden om inlichtingen in te winnen op een eeuwenoude eventlocatie. Het vormde een bijzonder contrast in Kasteel Duurstede.

Het symposium was georganiseerd door het Ministerie van Justitie & Veiligheid. Om tafel zaten vertegenwoordigers van telecommunicatiebedrijven, opsporingsdiensten, inlichtingen- en veiligheidsdiensten en het ministerie. Aan bod kwamen onder meer het aftappen van telecommunicatie en het opslaan van zulke gegevens.

,,Eén à twee keer per jaar houden we dergelijke symposia. Daarvoor zoek ik  altijd een bijzondere locatie, het liefst met een historie. Deelnemers stellen dat altijd erg op prijs. Stel dat het programma hen even wat minder aanspreekt, dan compenseert de locatie dat ruimschoots”vertelt organisator Bob Stap. Dat het kasteel in een rustige omgeving aan de rand van een historische stad ligt, was een extra pré. Net als de bereikbaarheid. ,,De deelnemers kwamen uit heel Nederland. Dan is een centraal gelegen locatie als Wijk bij Duurstede handig.”

Het symposium werd afgesloten met een borrel en een hapje. Omdat het mooi weer was, weken de deelnemers daarvoor uit naar het deels overdekte terras op de binnenplaats van het kasteel.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -