Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Historische tijden herleven in Duurstede

Het was een drukte van belang in en om Kasteel Duurstede tijdens de recente editie van Open Monumentendag. En met reden!

Op het kasteeleiland kwam namelijk het verleden tot leven. Bezoekers werden ondergedompeld in de tijd van kasteelheer David van Bourgondië. Ze gingen mee op een theatrale wandeling met een van de narren langs de kok, de dienstmeid, strijdende ridders, zingende kinderen, dames van lichte zeden en uiteindelijk ook bisschip David zelf. Muziekgroep Datura maakte de historische beleving compleet met liederen uit de late Middeleeuwen, waardoor kasteelbezoekers zich deze middag eeuwen terug in de tijd waanden. Heb je dit bijzondere evenement gemist? Ga dan snel naar www.kasteelcultureel.org. Daar vind je een prachtige fotoreportage.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -