Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Sprookjeshuwelijk in Kasteel Duurstede

Vlak na hun verloving gingen Bart van Loon en Dorien Stip naar een open dag van Kasteel Duurstede. ,,We verwachtten dat onze datum al volgeboekt zou zijn, maar er bleek een bruiloft uitgevallen. Toen ging het snel.”

De datum werd vastgelegd en de voorpret kon beginnen. ,,Door het kasteel kozen we voor een soort sprookjesthema”, vertelt Dorien. ,,Dat voerden we door in de uitnodigingen en de goodiebags voor de daggasten. Daarin zaten dingen als zakdoekjes, een bellenblaas, een dagprogramma en geld voor de veerpont.”

Het bruidspaar wilde zo veel mogelijk van de dag buiten doorbrengen. ,,Voor de inzegening van ons huwelijk konden we gebruik maken van het prachtige prieel bij het kasteel, dat familie en vrienden voor ons hadden versierd. En ook het diner was buiten, met een barbecuebuffet waarbij de gasten konden gaan en staan waar ze wilden.” 

Voor het feest vertrok het gezelschap naar binnen. Dorien: ,,De feestzaal zit op de eerste etage van het kasteel en heeft een DJ-booth. Wie liever wilde praten kon een etage hoger rustig zitten. Toch spreekt iedereen elkaar. Gasten zijn nieuwsgierig naar het kasteel en gaan rondlopen. We kregen dan ook veel positieve reacties.”

 

Foto’s: ingephotography.nl

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -