Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Joyce en Karel genieten van een ‘heerlijk relaxte dag’

“Zodra we Kasteel Duurstede binnen liepen wisten we: dit is het!”, vertellen Joyce en Karel. “Het kasteel had alles: geschiedenis, een unieke uitstraling en alle faciliteiten onder één dak.”

Dat was belangrijk, want het stel komt helemaal uit Den Haag. “‘s Ochtends was dat best een gehaast, maar zodra we bij Kasteel Duurstede aan kwamen viel dat van ons af”, vertelt Joyce. “We werden compleet verzorgd, zaten geen moment zonder hapje of drankje. En als iemand een vraag had, dan pakte de partymanager dat fantastisch op.”Na het ja-woord, de borrel en het diner was het tijd voor een groots feest. “We hebben lekker gedanst”, lacht Joyce. “We hadden een flink aantal gasten, maar het verliep allemaal heel soepel. We hebben ook heel veel leuke reacties gehad achteraf. Iedereen vond het een hele relaxte dag en zo hebben wij het ook ervaren. Vooral over de locatie kregen we veel complimenten.”

Het kasteel hadden de twee gekozen vanwege Karel’s grote interesse in geschiedenis. “Een trouwlocatie met een beetje historie geeft je bruiloft wat extra’s.” Dus toen ze via via getipt werden over Kasteel Duurstede besloot het stel dat ze de bruiloft prima in Wijk bij Duurstede konden vieren. “Het was het helemaal waard. Het is zo gaaf, een kasteel op een eiland. Je zit tijdens de bruiloft echt in je eigen wereldje.” 

            

Foto’s: liveinartphotography.com

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -