Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Directeur als lakei op de brug

Je medewerkers in de watten leggen. Bij JPoint weten ze wel hoe je dat doet. Het softwarebedrijf uit Utrecht trakteerde haar werknemers en partners onlangs op een kerstdiner in Kasteel Duurstede.

Zij werden op de ophaalbrug naar het kasteel ontvangen door directeuren Edwin Damen en Jac Speelman, die zich hadden uitgedost als lakeien. Na een aperitief tussen de vuurkorven verkaste het gezelschap naar de kasteeltoren. Daar werd op elke verdieping een nieuwe gang geserveerd, gekoppeld aan het vijfjarig jubileum van JPoint. Tussendoor werden er cadeaus uitgedeeld, waarna kort voor middernacht het feest ten einde liep.

JPoint is gespecialiseerd in de programmeertaal Java. De software ontwikkelaars maken maatwerk applicaties voor bedrijven als Malmberg, Rabobank, Bol.com en de Rotterdamse haven. Het gaat dan vaak om de ‘lastige gedeeltes’ aan de achterkant van systemen. ,,Onze ontwikkelaars zijn echte specialisten die soms meerdere keren per week benaderd worden door concurrenten. Gelukkig werken ze graag bij ons, mede door de goede werksfeer. Zulke feesten dragen daar aan bij”, vertelt Damen.

Hij koos na een bezoek aan vier kastelen uiteindelijk voor Wijk bij Duurstede. ,,Kasteel Duurstede was verreweg het mooiste kasteel. Het verlichte kasteel en al die vuurkorven zorgen voor een geweldige sfeer. De bediening was goed en alles perfect geregeld. We kijken dan ook tevreden terug op een mooie avond.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -