Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Mantelzorgers genieten van lunch

Om mantelzorgers van mensen met een verstandelijke beperking een heerlijk dagje uit te bezorgen organiseerde KansPlus-Sien een dagreis. De groep deed Kasteel Duurstede aan voor een gezellige lunch op de binnenplaats van het kasteel.

KansPlus-Sien is een actieve oudervereniging met ruim 500 leden en 240 vrijwilligers. De vereniging zet zich in om verstandelijk beperkten een zo prettig en normaal mogelijk leven te geven. “Mantelzorg verlenen is best zwaar. Het is lekker om één dag even niets te hoeven. Onze dagreis is bovendien voor mantelzorgers een mogelijkheid om contacten op te doen en ervaringen te delen”, vertelt Thea Slofstra.

Het was de eerste keer dat de groep naar Duurstede kwam. “De lunch in Kasteel Duurstede was een schot in de roos. Het eten was heerlijk en de bediening super! Bovendien is Wijk bij Duurstede goed te bereizen vanaf onze standplaats Eindhoven en het is een prachtige plek. De groep kon zich buiten de lunch om prima vermaken in de omgeving van het kasteel. Het was een fantastische dag.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -