Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Optredens komende maand

De beste plek om je zondagmiddag door te brengen? Dat is natuurlijk de binnenplaats van Kasteel Duurstede! Zeker in de maand september. Er staan dan diverse muzikale optredens gepland, georganiseerd door Stichting Kasteel Cultureel.

Vergeet ook niet even de kunstwerken in de donjon te bewonderen. De toegang is zoals altijd gratis. Zo zorgen we ervoor dat iedereen uit Wijk bij Duurstede en omgeving kan genieten van dit bijzondere monument.


Het programma voor de maand September:

3 september Tim Kerssies

Deze middag wordt muzikaal versierd door Tim Kerssies. Deze virtuoze accordeonist speelt herkenbare Jazz en tovert het kasteel plein om tot een prachtige muzikale plek die perfect is om de nazomer te vieren. Hij wordt deze middag begeleid door bassist Andreas Schmitz.

10 september Leen de Heer & Wouter Poot

Leen de Heer en Wouter Poot vormen een bijzonder muzikaal duo. De virtuositeit van Wouter op gitaar gecombineerd met de multi instrumentaliteit van Leen, gas en diverse saxen, creëert een unieke mooie intieme sound.
Jazz is de basis voor de muziek die dit duo speelt, maar wel op een manier dat het voor iedereen aangenaam in het gehoor ligt, maar toch spannend blijft. Perfect gezelschap dus om je tussen te begeven op zondag 10 september tussen 14:00 en 17:00 uur op Kasteel Duurstede. 

17 september Voices @ the Castle

Voor het tweede jaar op rij is Kasteel Duurstede het decor van Voices @ the Castle. Op zondag 17 september treden er diverse koren op de binnenplaats van het kasteel op. Van klassiek tot pop; door de mix van verschillende muziekstijlen valt er voor iedereen iets te genieten. Uiteraard is ons terras deze dag ook geopend.

Het programma ziet er als volgt uit:
13:45 - 14:20 Wijks Vocaal
14:30 - 15:00 Eigen Wijs
15:10 - 15:40 Korage
15:50 - 16:20 Piraten koor "Gein en Gek" 
16:30 - 17:00 Ome Ko'or

We zien je graag en houd facebook.com/kasteelcultureel in de gaten voor alle details!

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -