Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede ondergaat metamorfose

Kasteel Duurstede behoorde al tot de mooiste kastelen van Nederland. Nu de renovatie en interieur-restyling van het kasteel is afgerond, is een bezoek helemaal de moeite waard. Zo is het metselwerk gerestaureerd, zijn de torenkruizen opgeknapt,  de glas-in-loodramen hersteld en kwamen er nieuwe leien op de daken.

Restyling

Ook binnen onderging het kasteel een metamorfose. In de Donjontoren is een extra zaal gecreëerd. Een stylist heeft er bovendien voor gezorgd dat het kasteelinterieur beter past bij de verschillende historische ruimtes. Hiervoor zijn veel rustieke en natuurlijke materialen gebruikt waardoor en intieme sfeer is ontstaan.

Daarnaast heeft de prachtige binnenplaats een gedeeltelijke overkapping gekregen zodat  een ontspannen borrel, netwerksessie, een barbeque of feest hier nog beter gefaciliteerd kan worden.

De toegankelijkheid van het kasteel is verbeterd door een nieuwe indeling en er zijn meer faciliteiten gecreëerd om onze gasten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Zorgeloos genieten

Het kasteel en kasteeleiland blijft exclusief ter beschikking staan voor een bedrijfsfeest, congres, productlancering, seminar of netwerkbijeenkomst. Het kasteeleiland leent zich bovendien uitstekend voor inspirerende outdoor activiteiten. De locatie is geschikt voor groepen tot 350 personen en biedt zowel binnen- als buitenruimtes. De oude binnenplaats van het kasteel is voorzien van een prieel en een sfeervol overdekt terras. Binnen heb je de beschikking over meerdere zalen. Ideaal voor bijvoorbeeld een presentatie of workshop.

Natuurlijk ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets. Het team van Kasteel Duurstede voorziet jullie namelijk van hoogwaarde catering en desgewenst ook entertainment en activiteiten. Het kasteel beschikt bovendien over een Green Key-certificaat, wat garandeert dat voldaan wordt aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Zo kunnen jij en jouw gasten genieten van een perfect georganiseerde, zorgeloze én verantwoorde dag.

Nieuwe website

Nieuwsgierig geworden? Op onze vernieuwde website vind je alle mogelijkheden die Kasteel Duurstede te bieden heeft. Of neem contact met ons op via 088 - 000 15 10.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Kasteel Duurstede is gelegen in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht. De locatie is vanuit iedere regio in Nederland goed bereikbaar door de nabijheid van de snelwegen A2, A15, A27 en A12. Er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het kasteel.

 

  

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -