Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede in top 10 populairste trouwlocaties

Toptrouwlocaties benoemt voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland. De winnaar wordt gekozen op basis van het totale aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. Bruidsparen die het platform gebruiken bepalen op deze manier de populairste locaties van Nederland. Kasteel Duurstede is hierbij in de top 10 geëindigd met een nummer 5 notering!

''Wij zijn super trots met onze locatie in de top 10 van Nederland te staan'' vertelt Miranda van Maurik van Kasteel Duurstede.

Open Top Trouwlocatie Route

Kom deze romantische trouwlocatie zelf ervaren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route voor bruidsparen zaterdag 3 februari a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

 

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -