Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

'Kasteel maakt zeker indruk'

In 2015 nam Zizi El Abtah het reeds 5 jaar bestaande concept en organisatie De Stip over. Netwerk is één van de grote pijlers achter het concept om mensen zo snel mogelijk aan werk te helpen. Daarom besloot zij een sfeervolle en inspirerende avond te organiseren voor gemeenten en werkgevers op een unieke locatie. 

De Stip is een organisatie die mensen met een uitkering ondersteunt bij de terugkeer naar het arbeidsproces. ,,Vorig jaar zijn zeer hoge resultaten behaald voor onze kandidaten met duurzame uitstroom naar betaald werk", vertelt Zizi. ,,Ook dit jaar is er weer veel vraag naar de inzet van De Stip, waarbij het onderhouden van onze relaties van groot belang is”. 

Tijdens de bijeenkomst sprak een ondernemer over de ervaringen met zijn nieuwe werkneemster die via een mooi samenwerkingsverband tussen De Stip, de gemeente en Rotary in zijn onderneming is gestart. Ook deelde een oud kandidaat een ontroerend persoonlijk verhaal. Gastspreker Annemarie van Gaal sloot hierop aan met een krachtig betoog over ondernemerschap en hoe belangrijk het is om mensen niet te labelen. ,,Ze vertelde dat talent niet alleen valt af te lezen aan een opleiding of een goed CV. Werkgevers kunnen met een open blik kijken naar de talenten en durf tonen door het bieden van kansen."

De keuze voor Kasteel Duurstede had alles te maken met de sfeer van de locatie. ,,Iedereen wordt in de maand januari overspoeld met nieuwjaarsborrels. Daarom zocht ik een plek die de aanwezigen zich zouden herinneren. Die indruk maakt. Dat doet het kasteel zeker.”

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -