Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kunstexposities in de Donjon

Door de samenwerking tussen DE KunstStad en Kasteel Duurstede zijn tot en met oktober wisselende exposities te zien in de Regentenkamer en Trouwzaal van de Donjontoren.

De expositie is sowieso op zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur toegankelijk en verder van dinsdag tot en met zaterdag mits er geen commerciële activiteiten in het kasteel plaatsvinden.

''Het kasteel is een prachtige plek om kunst te vertonen'', vertelt Jos Soons van Galerie Article namens de DE KunstStad. ''Hiermee komt een wens uit en kunnen we bijvoorbeeld ook lokale kunstenaars een podium geven.''

Ook op het kasteeleiland is kunst te bewonderen. Daar staan sinds kort drie stenen beelden van Willem van Dijk. ''We zoeken nog meer beeldend kunstenaars voor het eiland. Het zou mooi zijn als je straks overal in en om het kasteel kunst kan ontmoeten.''

DE KunstStad is een initiatief van Wijkse galeriehouders en kunstenaars. Samen willen ze Wijk bij Duurstede profileren als dé kunststad van Nederland en een gevarieerd kunstaanbod voor het voetlicht brengen van een breed publiek.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -