Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kunst, jazz en boogie woogie onder de Donjon

Op zondag 4 oktober vindt de 28e editie van de Internationale KunstMarkt plaats. Kasteel Duurstede doet mee en trakteert je op een fijne mix van kunst en muziek.

Op het kasteeleiland kun je die dag tussen 12.00 en 17.00 uur genieten van expositie van Cor de Ree en Bruno Obermann. De Ree maakt rauwe, doorleefde kunstwerken met een gebruiksfunctie, Obermanns doeken op groot formaat inspireren om in gedachten je eigen verhaal te vormen.

 

Ook muzikaal valt er veel te genieten. 
Anke Angel & Friends treedt namelijk op. Deze band staat bekend om zijn verfrissende, swingende sound. Energieke boogie woogie’s worden afgewisseld met jazzy songs en ballads die je kippenvel berzorgen.
Voeg daar nog een vleugje humor bij en je hebt een muzikale cocktail van jewelste!

Natuurlijk is ons terras deze dag open. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een intensief bezoekje aan de Internationale Kunstmarkt in de binnenstad.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -