Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Kasteel Duurstede ook perfect voor lokale bedrijven

Grote bedrijven en overheidsorganisaties kiezen er regelmatig voor om een evenement in Kasteel Duurstede te organiseren. Maar wist je dat het kasteel ook lokale en regionale bedrijven veel te bieden heeft? 

Het kasteel is namelijk een locatie die zakelijke evenementen een extra dimensie geeft. Of het nu gaat om een congres, een seminar, een productlancering of een bedrijfsfeest; als de locatie inspirerend is, is de dag al voor de helft geslaagd.

Dat is ook de ervaring van VWR International. ,,Kasteel Duurstede is een prachtige locatie die nog lang in onze herinnering zal bijven”, blikt Lieke Janssen terug op de bijeenkomst die het bedrijf in Kasteel Duurstede organiseerde. Lokale bedrijven kunnen de kracht van de locatie nog beter benutten door in het dagprogramma de link te leggen tussen hun bedrijf, het kasteel en de rijke historie van Wijk bij Duurstede. Dat geeft een boost aan de manier waarop gasten naar jouw bedrijf kijken. 

Kasteel Duurstede is één van de oudste kastelen van ons land. Het kasteel is recent geleden gerestaureerd en van binnen gerestyled. De locatie is geschikt voor groepen tot 350 personen en je hebt het kasteeleiland exclusief ter beschikking tijdens jouw bijeenkomst. De verschillende zalen maken zowel plenaire bijeenkomsten mogelijk als meerdere gelijktijdige sessies. Netwerken of borrelen kan perfect op de oude binnenplaats van het kasteel. Het team van Kasteel Duurstede zorgt natuurlijk voor hoogwaardige horeca en kan desgewenst ook entertainment en activiteiten regelen.

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -