Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘We hoefden nergens over na te denken’

‘Van dat geld gaan we liever op vakantie’, zeiden Louis Keij en Monique Koeleman altijd als het over trouwen ging. Maar na 24 jaar ging Louis dan toch op de knieën. Het werd een heerlijke, relaxte bruiloft in Kasteel Duurstede. 

Hoewel het na 24 jaar relatie dus toch tot een huwelijk kwam, was het toch op vakantie dat Louis zijn Monique ten huwelijk vroeg. ,,We waren in Marokko en hij wilde me vragen tijdens een kameelexcursie door de woestijn”, vertelt ze. ,,Maar een paar zeer luidruchtige Chinezen in de groep verpestten de sfeer nogal, dus hij vroeg het uiteindelijk de één na laatste dag op het strand.” Eenmaal terug in Nederland zag Monique bij toeval dat Kasteel Duurstede open dag hield. ,,We wilden op Goede Vrijdag trouwen, wat al snel was, en het kasteel bleek vrij. Meteen geboekt dus!” 

Het stel had een relaxte dag met onder meer taart, diner en een groot feest in het kasteel. ,,We waren erg onder de indruk van de sfeer in het kasteel en de goede organisatie. We hebben echt nergens over na hoeven denken en dat is precies wat we wilden. Van iedereen hoorden we ook dat ze het zo’n gave locatie vonden. Toen de avondgasten arriveerden was het al donker en het kasteel was prachtig verlicht en bij vertrek, toen het mistig was geworden, leek het een mysterieus kasteel. Heel mooi.”


Foto: Luis Gomez

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -