Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

‘Als we trouwen, dan in Kasteel Duurstede’

Een romantische sfeer en vele fotogenieke plekjes. Kastelen en bruiloften lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. En als je dan het geluk hebt om in de buurt van een authentiek kasteel te wonen, dan is de keuze voor een trouwlocatie snel gemaakt.

Het was een prachtige nazomerdag waarop Maaike en Jeroen elkaar het ja-woord gaven. ,,We wandelen regelmatig in Wijk bij Duurstede”, vertelt Maaike. ,,Tijdens één van onze rondjes om het kasteel zei ik tegen Jeroen: ‘Als we ooit trouwen, dan vind ik dit een mooie locatie’.” Toen het stel op zoek ging naar een trouwlocatie, stond Kasteel Duurstede daarom hoog op het verlanglijstje. Maaike: ,,Het kasteel was net helemaal verbouwd. Na een bezoek aan de open dag waren we direct verkocht. De sfeer van de locatie en de faciliteiten zijn gewoon geweldig! Dit was het.”

Het stel maakte volop gebruik van de vele ruimten in het kasteel. ,,We hebben de huwelijksceremonie in het prieel in de kasteeltuin gehouden, aansluitend hebben we met 75 daggasten geborreld en gebarbecued op de binnenplaats en tijdens het feest ‘s avonds konden de gasten zelfs kiezen uit dansen op de tweede verdieping of loungen op derde. Al onze wensen zijn goed opgepakt en uitgevoerd. Het was een perfecte dag.”

           

 

         Foto´s: Van der Lee Fotografie

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -