Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Magische persconferentie in het kasteel

De wereld van tovenaar Merlijn en Koning Arthur komt in 2018 tot leven in attractiepark Toverland. Tijdens een persconferentie op Kasteel Duurstede werd het nieuwe magische land 'Avalon' voor het eerst aan de buitenwereld gepresenteerd.

In dat themagebied vind je straks bijvoorbeeld de Fenix, een achtbaan waar je naast de baan hangt en met snelheden tot 95 kilometer per uur drie keer over de kop gaat. Ook kunnen bezoekers van het park volgend jaar een boottocht maken door de wateren van Avalon.
“Om het nieuwe gebied te presenteren, zochten we een locatie met hetzelfde thema", vertelt Tessa Maessen van Toverland. “De legende van Merlijn stamt uit de Middeleeuwen en Kasteel Duurstede past precies in deze setting!”
Tegen het einde van de ochtend werden journalisten en bloggers ontvangen door een troubadour bij de ingang van het kasteel. De perspresentatie zelf vond plaats in de ronde donjon, een knipoog naar de ridders van de ronde tafel. “Met wat audiovisuele ondersteuning lukte het binnen no-time om de beleving van Avalon te creëren”, vertelt Tessa.
Na de onthulling van het nieuwe themagebied kregen de bezoekers een bourgondische lunch aangeboden. “Het eten werd geserveerd op houten planken. Net zoals in de Middeleeuwen! Het totale plaatje klopte gewoon. Kasteel Duurstede kan echt sfeer bepalen!”

magisch

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -