Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Meer te beleven in en om het kasteel

Van theater tot muziek, van cabaret tot kinderspelen en van markten tot evenementen; de komende jaren valt er in en rond Kasteel Duurstede meer dan ooit te beleven.

Dat is het gevolg van een hernieuwde en verbeterde samenwerking tussen het kasteel en de Stichting Kasteel Cultureel. De stichting beheert de culturele agenda, organiseert activiteiten en stelt andere organisaties in staat om culturele evenementen in en rond het kasteel te organiseren.

,,Je kunt ons zien als het aanspreekpunt. Heb je een idee voor een leuk evenement? Laat het ons weten. We denken graag mee en kunnen je eventueel in contact brengen met andere organisaties en dingen faciliteren. Maar als je het helemaal zelf kunt organiseren is dat ook prima”, vertelt stichtingsvoorzitter Dorine Bakker.

Kasteel Duurstede gaat Stichting Kasteel Cultureel financieel, promotioneel en organisatorisch ondersteunen. ,,We zijn erg blij met het enthousiasme en de ondersteuning vanuit het kasteel. Samen gaan we ervoor zorgen dat er elke zondag wat te beleven valt en dat het kasteel een extra trekpleister wordt voor Wijk bij Duurstede. Waar mogelijk zullen we ook aansluiten op en samenwerken met bestaande evenementen, zodat die nog grootser en aantrekkelijker worden.”

Contact met de stichting? capbakker@hotmail.com of 06-31674505.

 

 

 

Reviews van onze gasten

De service op locatie was top! De partymanager verdiend een dik compliment. Ook het offerte-traject verliep goed. 

- Joyce van Dam - Lammertink -

Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

- Esther -

Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

- Carla Dolleman - ASB Security BV -

Prachtige plek voor een gezellige en productieve bijeenkomst.

- Edwin van Dorp - Gemeente Wijk bij Duurstede -

Erg goed. Op de dag zelf kon je merken dat jullie er alles aan deden om het op rolletjes te laten lopen. 

- Aarnout de vries -

Schitterende locatie zowel overdag als s avonds. Vriendelijk personeel; men denkt echt mee om je trouwdag zo te maken zoals jij wil.

- Van t hof -

De partymanager is zeer professioneel en heeft mij met alles uitmuntend geholpen. Daarnaast was de service ook uitstekend en wij hebben het met z'n alle enorm naar ons zin gehad. Ook het sharing diner was heel gaaf en gezellig. Mijn complimenten!

- Dell EMC - Robert Lispet -

Prachtig kasteel. Ook super voor kleine groepen. Heel intiem en gezellig.  Vooraf heel prettig dat de contactpersoon van duurstede goed meedenkt over mogelijkheden en goed adviseert. 

- Wunderlich -

Prachtige locatie, heerlijk eten en drinken, super fijne samenwerking met de contactpersoon, telefonisch ontzettend goed bereikbaar, heel gastvrij en meedenkend, flexibele organisatie. Dikke 10!!

- Jaap en Wendy Hofstee -